Tijdelijk niet beschikbaar

Heb je geen last van je voeten, maar wil je ze lekker verwennen en mooi verzorgen?

Genieten in Bloemendaal
Laat je voeten in een warm voetenbadje zakken, gun ze een massage of laat je nagels lakken. Niet alleen je onderbenen ontspannen;  je hele lichaam gaat ervan in de zen-stand. De wellnessbank voor een volledige ontspannende cosmetische voetverzorging met OPI is zeer geliefd in Bloemendaal.

Dorette en haar team geven een deskundig productadvies voor de complete verzorging van je voeten en nagels. Laat ze stralen met de meest fantastische kleuren nagellak. OPI heeft altijd vrolijke kleuren nagellak, maar belangrijk is dat de lak lang blijft zitten en een fantastische kleurdekking geeft. In huis is een kast vol met de mooiste kleuren OPI nagellakken, Infined Shine lak (Gelcolorlook) en Gelcolor, daarnaast de nieuwste seizoenscollecties van OPI, zoals nu de Iceland Collectie.

 

Dorette heeft de nieuwste Pro Spa lijn van OPI in huis voor perfect verzorgde voeten. De unieke en innovatieve ingrediënten in de Spaproducten, waaronder Cupuaçu boter en Witte Thee staan bekend om hun intensief voedende eigenschappen en zijn rijk aan antioxidanten, die vrije radicalen bestrijden en de huid beschermen. Het resultaat: Perfect verzorgde voeten, met een zichtbaar zachtere, egalere en gladdere huid. Je voeten worden verlost van problemen en geurtjes. Pijnlijke kloven en droge voeten horen tot het verleden. Alle producten zijn natuurlijk dierproefvrij!