Tijdelijk niet beschikbaar

Na onze ontharingskuur groeit alleen nog je zelfvertrouwen !

Wil je ook af ongewenste haargroei, geen rode pukkels, stoppels of irritatie meer van het scheren of ingroeiende haren van het waxen? Zonder na te denken zomer- en badkleding kunnen aandoen, sporten en nog veel meer.

Vanaf NU hoeft dat niet meer!

Laat je veilig en effectief door Dorette behandelen met de IPL  lichtflitsmethode van Medcos.
Reken voorgoed af met alle ongewenste haargroei.
Maak een afspraak voor een vrijblijvend intakegesprek en een gratis proefflits. Ervaar zelf hoe fijn het is om haarloos door het leven te gaan. Laat je behandelen door ervaren IPL specialisten. Je kunt bij ons terecht voor behandelingen van o.a.: Benen, Oksels, Brazilian, Rug of Borst.
Tijdens deze intake informeren wij je over definitief ontharen met IPL en beoordelen of je haren geschikt zijn voor definitief ontharen.

Flitsend mooi, het hele jaar door!

 

Waarom kies je voor definitief ontharen bij Dorette salon de beauté:

We zijn gespecialiseerd in IPL ontharing, door een ervaren enthousiast team boeken wij zeer goede resultaten bij zowel man als vrouw met het Medcos IPL apparaat.

• Je krijgt bij ons persoonlijke aandacht, je kunt met al je vragen bij ons terecht en we nemen de tijd om de behandeling zorgvuldig uit te voeren.
• Het Medcos apparaat is veilig voor de huid door unieke filters en werkt zeer efficiënt.
• De behandelingen bij Dorette zijn betaalbaar en er zijn diverse betalingsmogelijkheden

Note: Het beste resultaat is te behalen met donkerbruin en zwart haar. Ontharen met IPL of laser kan niet met blonde, grijze of lichtbruine haren.