Tijdelijk niet beschikbaar

Evenswiss: Zwitserse signaal cosmetica voor een stevige vollere huid

Geef je huid een metamorfose met EVENSWISS®
Dorette is altijd op zoek naar de beste innoverende apparatuur of cosmedische producten, die passen in het huidverjongende programma van Dorette. EVENSWISS® is zo’n parel.
EVENSWISS® laat je natuurlijke schoonheid stralen!

Niemand wordt gespaard van veroudering, maar huidverouderingsverschijnselen (zoals rimpels, dehydratatie en pigmentvlekken) kunnen wel uitgesteld en zelfs grotendeels verholpen worden met het stimuleren van de cellen in de diepere huidlagen, die zorgen voor huidherstel en vernieuwing.

EVENSWISS®  Bewezen schoonheid!
EVENSWISS® met het gepatenteerde Dermatopoietin® Peptide Complex voorziet een bewezen oplossing voor huidveroudering, cellulite en haaruitval. De EVENSWISS producten zijn geschikt voor alle huidtypes. De resultaten met EVENSWISS® zijn klinisch bewezen en zichtbaar: de huid verjongt op de meest natuurlijke wijze. Dankzij de bijzondere werking van Dermatopoietin®, roepen de Evenswiss® producten een nieuwe term in het leven: Signaalcosmetica.

EVENSWISS® signaalcosmetica maakt het niet alleen mogelijk om huidveroudering te stoppen, maar herstelt ook het vermogen van de huid om zichzelf te vernieuwen en actief te gaan verjongen. Met Evenswiss signaalcosmetica zet je je huid aan het werk, deze maakt zelf weer collageen, elastine, groeifactoren en hyaluron aan. En dat zónder stimulerende apparatuur of behandelingen. Het is een prachtig product voor de man of vrouw, die geen tijd hebben om in de salon de huidverjongende behandelingen te ondergaan. Natuurlijk is de combinatie met huidverjongende behandelingen zoals de HydraFacial, Collageen Booster en/ofphotonlaser nog spectaculairder.

EVENSWISS® Cosmeceuticals zijn voor thuisgebruik. Je bouwt thuis aan een jongere gezonde huid.
Na 8 weken zie je al een verbluffend resultaat: Een mooie gladdere, een stevige, stralende huid! En mooi meegenomen: EVENSWISS® is super betaalbaar, dus een mooie gezonde stralende huid is nu voor iedere man en vrouw bereikbaar. De EVENSWISS® producten zijn geschikt voor alle huidtypes.

EVENSWISS® is ecologische en ethisch verantwoord, is parabenenvrij en zelfs halal-gecertificeerd.

Dorette heeft zelf EVENSWISS®  getest en zag spectaculaire verbetering van haar huid. Voorhoofd-, oog- en decolleté rimpels zijn drastisch verminderd. Daarom geeft Dorette ook echt garantie op deze producten. Zie je geen enkele verbetering na 8 weken gebruik van EVENSWISS®  en heb je onze adviezen goed opgevolgd, dan krijg je je geld terug.

Kom voor een gratis intake en huidanalyse en we geven je informatie over de producten van EVENSWISS® en een persoonlijk advies voor jouw huid op maat.
Als je wilt ervaren wat in een behandeling EVENSWISS® voor je kan betekenen, boek dan een Kennismakingsbehandeling met het Zwitserse merk EVENSWISS® van € 49,50 voor € 39,50

Hét wapen tegen huidverslapping en volumeverlies

Spiegelbeeld, vertel eens even……..

Maak direct een afspraak online of bel 023-525 26 02