Een huid verjongen en begeleiden vraagt vakmanschap en inzicht.

Maak kennis met Dorette’s concept, die moet leiden tot daadwerkelijke huidverjonging, met als doel minder rimpels, jaren van het gezicht afhalen en een energieke stevige stralende huid.
Natuurlijke huidverjonging is ideaal voor de man of de vrouw, die zich bewust bezighoudt met gezondheid en de huid en daarin ook echt wil investeren. Het doel van Dorette ’s concept is dat er op een natuurlijke en veilige wijze wel een structurele en duurzame huidverbetering bereikt kan worden. Het vult de ruimte tussen gewone schoonheidsverzorging en de stap naar een arts of kliniek.

Dorette en haar team luisteren naar je wensen en bespreken met je of je wens haalbaar is.
Na een uitgebreide intake geven wij een behandel- en productadvies met als doel ook
daadwerkelijk een duurzaam resultaat te boeken. Een stevige, gezonde en vitale huid met een optimale huidconditie.

Dorette werkt uitsluitend met Cosmeceuticals, dit zijn hoogwaardige producten met geavanceerde actieve ingrediënten, gebaseerd op cellulaire huidverbetering in zowel de opperhuid, alsook in de lederhuid (diepere huidlaag), daar waar juist alle anti-aging processen plaatsvinden.
Deze producten richten zich vooral op het remmen van de natuurlijke huidveroudering, zoals energieverlies, verminderde functie van de huidcellen en een verminderende kwaliteit van het bindweefsel.

Het voordeel van Dorette ’s concept is, dat je op een hele natuurlijke manier, zonder dat je je natuurlijke uitstraling verliest daadwerkelijk aan het verjongen bent. Maar niet alleen van de buitenkant, maar ook van binnen. Je bent vitaler, vol energie, niet voor niets weerspiegelt je huid
je gezondheid!

Meten is weten!

Dorette kan je huidkwaliteit direct vaststellen d.m.v. een huidecho met de Collagenoson.

Bij de eerste anti-aging intake kunnen wij een echoscan van je huid maken met onze scanner van NASA, om de dikte en huidkwaliteit te meten en de eventuele tekorten van je huid direct te zien.

 

Door de unieke 100% natuurlijke voedingssupplementen van LavieSage te gaan gebruiken, zal niet alleen je huid, maar ook je hele lichaam van binnenuit aanzienlijk verbeteren. Na een paar maanden scannen we opnieuw en kan je daadwerkelijk je huidverbetering van binnenuit zien.
En het mooie is dat je je lichaam hiervan meeprofiteert.

Wij garanderen u dat u met onze aanpak tevreden zult zijn en blijven!

Evenswiss: Zwitserse signaal cosmetica voor een stevige vollere huid

Geef je huid een metamorfose met EVENSWISS®
Dorette is altijd op zoek naar de beste innoverende apparatuur of cosmedische producten, die passen in het huidverjongende programma van Dorette. EVENSWISS® is zo’n parel.
EVENSWISS® laat je natuurlijke schoonheid stralen!

Niemand wordt gespaard van veroudering, maar huidverouderingsverschijnselen (zoals rimpels, dehydratatie en pigmentvlekken) kunnen wel uitgesteld en zelfs grotendeels verholpen worden met het stimuleren van de cellen in de diepere huidlagen, die zorgen voor huidherstel en vernieuwing.

EVENSWISS®  Bewezen schoonheid!
EVENSWISS® met het gepatenteerde Dermatopoietin® Peptide Complex voorziet een bewezen oplossing voor huidveroudering, cellulite en haaruitval. De EVENSWISS producten zijn geschikt voor alle huidtypes. De resultaten met EVENSWISS® zijn klinisch bewezen en zichtbaar: de huid verjongt op de meest natuurlijke wijze. Dankzij de bijzondere werking van Dermatopoietin®, roepen de Evenswiss® producten een nieuwe term in het leven: Signaalcosmetica. …lees verder

 

Verjongen op natuurlijke wijze met Bio Skin Light

Wil je er gezond, jonger maar ook natuurlijk uit blijven zien? Geef je huid energie en een natuurlijke lift met Bio Skin Light Behandelingen. Bij Dorette salon de beauté behandelen wij o.a. met een uniek natuurlijk genezend licht, wat een rem op de huidveroudering zet. Bio Skin Light geeft een natuurlijke en biologische huidverbetering met een direct zichtbaar resultaat. Nog nooit was anti-agen zo gemakkelijk. …lees verder

 

HydraFacial: een gladde stralende gezonde huid door Hydradermabrasie

Deze behandeling wordt uitgevoerd met de allernieuwste apparatuur van HydraFacial MD®, de HydraFacial Tower en is zeer geschikt voor huidverbetering, huidproblemen én anti-aging.

Dit is de ideale behandeling voor de drukke man of vrouw, die er verzorgd uit wil blijven zien. HydraFacial MD® geeft een direct resultaat en binnen 3 kwartier sta je weer buiten met een mooie gezonde stralende huid.

Wat doet de HydraFacial Tower MD® nu precies?

Niet meer zandhappen, zoals bij microdermabrasie, maar een zeer effectieve milde vorm van hydradermabrasie met unieke serums. Deze serums spoelen de bovenste huidlagen schoon, verweken dode huidcellen en onzuiverheden (glycol fruitzuurpeeling). Door deze te verwijderen kan de huid nu effectief tot in de diepste lagen gevoed en gehydrateerd worden. Met de innovatieve  Vortex-Fusing techniek sluist de  Tower effectieve antioxidanten, groeifactoren, hyaluronzuur en peptiden in de dermis. HydraFacial MD® detoxed en stimuleert je huid tot in de diepere lagen.

Wat voor een resultaat kan je verwachten met deze behandeling?

Het resultaat is direct al na de eerste behandeling zichtbaar.
Een super gezonde stralende huid!  …lees verder

 

Perk: Binnen 15 minuten volle lippen, stralende ogen of een frisse gladde huid

Wil je binnen 15 minuten volle lippen, stralende ogen of een frisse gladde huid en een gratis serum voor thuis? De HydraFacial MD® heeft een jonger zusje de Perk™ Kom Perken bij Dorette!

Heb je weinig tijd voor heerlijke effectieve behandelingen in de salon van Dorette in Bloemendaal, maar wil je wel stralende ogen, volle lippen of een frisse mooie huid op een natuurlijke manier? …lees verder

 

Elastine Behandelingen

Je huid en kaaklijn verstrakken met een weldadige biologische natuurlijke behandeling? Geef Dorette een half uur en je huid ziet er 2 jaar jonger uit! Vanaf je 25ste verlies je elastine. Elastine geeft je huid veerkracht en stevigheid en langzaam gaat je huid verslappen. …lees verder

 

Bindweefselmassage voor een stevige huid 

Bindweefselmassage is een therapeutische massage die wordt uitgevoerd in de dieper gelegen huiddelen; het onderhuidse bindweefsel. Het activeert de fibroblast van de huid tot collageen- en elastine-aanmaak, en bevordert de doorbloeding. Het resultaat is een jonger uitziende huid, een mooie teint en een verbetering van de huidconditie. …lees verder