Tijdelijk niet beschikbaar

Een HydraFacial is de ideale behandeling als je er verzorgd en gezond wilt uitzien, maar weinig tijd hebt. De behandeling duurt namelijk slechts 30 tot 45 minuten, afhankelijk van je wensen en onze aanbevelingen op basis van een huidanalyse. Een HydraFacial is bovendien heerlijk ontspannend. Je voelt echt dat je je huid verwent.

Voor een mooie, jonge en gezonde huid die straalt

De HydraFacial MD® is een revolutionaire behandeling, die binnen en buiten Nederland door modellen, acteurs en andere celebrities wordt gebruikt. Geen wonder. Deze gezichtsbehandeling doet namelijk veel dingen tegelijk. Het reinigt uw huid, verwijdert onzuiverheden en fijne rimpeltjes, voedt de huid én stimuleert de huid waardoor deze steviger wordt en er jonger uitziet.

 

Hoe werkt een HydraFacial?

Wij werken met de allernieuwste apparatuur: de HydraFacialTower. Dat klinkt misschien wat technisch, maar het is een multifunctioneel apparaat dat bewezen heeft zeer geschikt te zijn voor huidverbetering, huidproblemen én anti-aging.

Deze apparatuur zorgt voor een milde, maar zeer effectieve vorm van hydradermabrasie met unieke serums, zoals een glycol fruitzuurpeeling. Deze serums spoelen de bovenste huidlagen schoon, verweken dode huidcellen en onzuiverheden. Als deze verwijderd zijn, kunnen we de huid heel effectief en tot in de diepste lagen voeden en hydrateren. Met de innovatieve  Vortex-Fusing techniek sluizen we vervolgens effectieve antioxidanten, groeifactoren, hyaluronzuur en peptiden in de huid (dermis). Zo biedt de behandeling een detox van de huid en stimuleert het je huid tot in de diepere lagen.

Benieuwd hoe dat werkt?

 

Een stralend resultaat!

Het resultaat is direct al na de eerste behandeling zichtbaar: een super gezonde, egalere en stralende huid!

De doorbloeding van je huid verbetert, waardoor je huid haar glans weer terugkrijgt. Met de HydraFacial behandeling verminderen we bovendien pigmentvlekken, droogterimpels, fijne lijntjes en grove poriën, wat voor een jongere look zorgt.

Maar daar houdt het effect niet op. In de weken na de behandeling vormt je huid nieuw collageen, elastine en hyaluronzuur. Je huid verstevigt, voelt gladder aan en krijgt weer volume. Diepere rimpels worden opgevuld, waardoor je huid duidelijk zichtbaar en langdurig verbetert.

 

Behandeling pigment- en ouderdomsvlekken

Wanneer we de HydraFacial behandeling aanvullen met Britenol®, kunnen we ook pigmentatievlekken, ouderdomsvlekken en verkleuring door zonneschade verminderen en je huid helpen zich te herstellen. Britenol® pakt het probleem bij de bron aan door het krachtige ingrediënt Alpha-Arbutine, dit remt de melanine (pigment) aanmaak.

[voor en na foto plaatsen en optimaliseren voor afbeeldingen, Pas titel aan naar: ‘resultaat HydraFacial behandeling Dorette Salon de Beauté. Voeg alt tekst toe: ‘de voor- en na foto van de HydraFacial toont hoe effectief de behandeling is]

 

Voor wie is de HydraFacial MD® behandeling geschikt?

Dankzij de vele toepassingen is de behandeling geschikt voor zowel de jongere als de oudere huid. Met een HydraFacial kunnen we veel verschillende problemen behandelen, bijvoorbeeld:

  • Fijne lijntjes en rimpels
  • Huidverslapping
  • Hyperpigmentatie en de zonbeschadigde huid
  • Vette- en onzuivere huid
  • Grove poriën en rokershuid
  • Tekenen van huidveroudering
  • Couperose en rosacea

 

 

Na de behandeling

Deze niet-chirurgische, veilige behandeling geeft gegarandeerd resultaat en voelt zeer comfortabel aan. Daardoor is geen herstelperiode nodig. Als je wilt kan je meteen door naar je werk of afspraak. Je kunt deze behandeling één keer per maand laten uitvoeren óf kiezen voor een kuur van 3 tot 6  behandelingen, zodat je op een natuurlijke en veilige wijze een structurele en duurzame huidverbetering bereikt.

Maak nu zelf kennis met de unieke, revolutionaire HydraFacial MD® behandeling en maak zo een begin met echt duurzame huidverjonging. We hebben een speciale kennismakingsprijs van € 85!

Kennismakingsbehandeling  € 85
HydraFacial Basic  € 110
Glycol fruitzuurpeeling  € 125
Britenol voor pigmentvervaging  € 125
De Luxe  € 175
Extra decolleté behandeling  € 30
Extra collageen booster  € 145