Tijdelijk niet beschikbaar


Cosmetische handverzorging à la Dorette

Het recept voor prachtige, jonger uitziende handen
Je handen zijn na je gezicht het meest zichtbare deel van je lichaam en staan ieder dag bloot aan invloeden van buitenaf. Bovendien tonen je handen je ware leeftijd. Zorg dus voor mooi verzorgde handen voor een perfecte uitstraling.

De gezondheid en kwaliteit van de natuurlijke nagel staan bij OPI op de eerste plaats, daarom werkt Dorette met OPI. Dorette en haar team geven een deskundig productadvies voor de complete verzorging van je handen en nagels. Laat ze stralen met de meest fantastische kleuren nagellak.  OPI heeft altijd vrolijke kleuren nagellak, maar belangrijk is dat de lak lang blijft zitten en een fantastische kleurdekking geeft.  In huis is een kast vol met de mooiste kleuren OPI nagellakken, Infined Shine lak (Gelcolorlook) en Gelcolor, daarnaast de nieuwste seizoenscollecties van OPI, zoals nu de Iceland Collectie.

Dorette heeft de nieuwste Pro Spa lijn van OPI in huis voor perfect verzorgde handen. De unieke en innovatieve ingrediënten in de Spaproducten, waaronder Cupuaçu boter en Witte Thee staan bekend om hun intensief voedende eigenschappen en zijn rijk aan antioxidanten, die vrije radicalen bestrijden en de huid beschermen. Het resultaat: Perfect verzorgde handen, met een zichtbaar zachtere, egalere en gladdere huid. Pijnlijke kloven en droge handenhoren tot het verleden. Ook thuis kan je jezelf met OPI verwennen.
Alle producten zijn natuurlijk dierproefvrij!