Tijdelijk niet beschikbaar

Wil je binnen 15 minuten volle lippen, stralende ogen of een frisse gladde huid en een gratis serum voor thuis?

De HydraFacial MD® heeft een jonger zusje de Perk™ 

Heb je weinig tijd voor heerlijke effectieve behandelingen in de salon van Dorette in Bloemendaal, maar wil je wel stralende ogen, volle lippen of een frisse mooie huid perk-doretteop een natuurlijke manier?

Binnen 15 minuten kan de Perk™ je lippen boosten, je ogen verfrissen of je huid onmiddellijk laten stralen door een gepatenteerd roller-flex technologie.

Het mooie van de Perk™behandeling is:
Je neemt het serum mee naar huis in je handtas, zodat je thuis het resultaat van de behandeling; volle lippen, stralende ogen of een frisse mooie huid, heel gemakkelijk vast kan houden.

Wil jij ook volle sensuele lippen en een stralende glimlach op een natuurlijke manier?

Perk lipbehandeling inclusief serum voor thuis, 45 euro

Een intensieve supersnelle, maar toch zachte lipbehandeling, die eerst je lippen ontdoet van dode huidcellen en tegelijkertijd de lippen op een natuurlijke manier voller maken en hydrateren, door het lipserum met ingrediënten, zoals pepermuntolie en pioenextracten.

 

Wil jij een heldere wakkere blik op een natuurlijke manier?

Perk oogbehandeling inclusief serum voor thuis, 55 euro

De Perk oogbehandeling verheldert de delicate huid rond de ogen en geeft je een wakkere blik. Door het gebruik van een multi-peptide mix met verkwikkende groene thee extracten en citroenzuur, verheldert het de huid rond de ogen op een zachte manier en maakt strakker, terwijl de hydratatie behouden blijft.

 

Wil jij een frisse gezonde huid op een natuurlijke manier?

Perk gezichtsbehandeling inclusief serum voor thuis € 75

Laat je huid stralen, door een zachte gezichtsbehandeling met de Perk, die dode huidcellen verwijdert en tegelijk vitale voedingsstoffen waaronder Vitamine A en E, witte thee extract en kastanjepitten extract.