Tijdelijk niet beschikbaar

Versterk je natuurlijke uitstraling met permanente make-up

Permanent Make-up is dé manier om er perfect uit te zien. In zwembad of sauna, huilen of lachen. PMU blijft perfect onder alle omstandigheden. PMU is het inbrengen van pigmenten in de huid. Met een flinterdunne naald wordt een speciaal, veilig pigment vlak onder het huidoppervlak aangebracht. Anders dan bij tatoeage, wat levenslang zichtbaar blijft, wordt PMU langzaam lichter. De meest gevraagde behandelingen hebben betrekking op de wenkbrauwen en de eyeliner. Afhankelijk van de toegepaste techniek blijft de pigmentatie twee tot drie jaar mooi. Bij Dorette werken we met de nieuwste apparatuur, technieken (o.a. hairstrokes) en veilige pigmenten. We staan geregistreerd bij de GGD.

Zijn je wenkbrauwen niet goed van vorm?
Loopt je eyeliner altijd uit?
Ben je allergisch voor make-up?
Kunt u zich niet meer goed opmaken zonder bril?
PMU biedt dan de oplossing.

Vooral voor jonge vrouwen met een druk bestaan is PMU een uitkomst. Maar niet te vergeten voor de wat oudere dames, kan het een enorme oppepper zijn. Zelfs mannen laten PMU zetten. Ook voor degene, die door omstandigheden, zoals chemo, alopecia of schildklierafwijkingen geen wenkbrauwen meer hebben, kan dit een ware aanvulling zijn voor een mooie natuurlijke uitstraling.

Het zetten van PMU kan risico’s met zich meebrengen, er ontstaat nl. een kleine schaafwond, die moet helen. Door onze uitgebreide intake, zorgvuldig en hygiënisch behandelen volgens de hygiënerichtlijnen van het landelijk Centrum Hygiëne en Veiligheid, proberen wij deze risico’s te minimaliseren. Wij hebben toestemming van de GGD om Permanente make-up te zetten.

Belangrijk voor je om te weten:

Linda is gespecialiseerd in natuurlijk ogende permanente make-up, zij maakt gebruik van de nieuwste PMU technieken. Ga je voor natuurlijke permanente make-up, die bij jouw gezicht past en wil je er sprekend maar toch natuurlijk uitzien?

Maak vandaag nog een afspraak voor een uitgebreide vrijblijvende intake met Linda.

Wil je beginnen met Permanente Make-up en ben je erg gevoelig, dan kan je alvast bij je huisarts een recept vragen voor Emla crème. Deze crème heeft een verdovende werking.

  Picture2   Picture3