Tijdelijk niet beschikbaar

Heb je Rosacea en wil je een goed advies om je klachten te verminderen?

Rosacea is een veel voorkomende chronische huidaandoening in het gezicht.  Het meest opvallende is de felrode kleur van de wangen en de neus, vaak in de vorm van een vlinder.
Rosacea is een hardnekkige aandoening waar je niet een twee drie van af kan komen zonder een goed behandelplan en productadvies. Wij hebben veel ervaring om je klachten te minimaliseren

De drie belangrijkste kenmerken zijn:
1. Roodheid en langdurig blozen
2. Kleine uitgezette bloedvaatjes (couperose)
3. Bultjes  en puistjes.

De aandoening wordt vaak verward met acne. Rosacea komt echter op latere leeftijd voor dan jeugdpuistjes, meestal niet voor het 30ste jaar. Vooral vrouwen van middelbare leeftijd hebben er vaak last van. Bij mannen komt het minder vaak voor.

Rosacea is een hardnekkige aandoening. Door onze ervaring herkennen wij Rosacea en voorkomen we  verergering van de klachten. Professionele en vakkundige behandelingen bij Dorette, thuisgebruik van speciale producten voor rosacea en levensstijladviezen helpen de klachten aanzienlijk te verminderen. De 100% natuurlijke voedingssupplementen van LavieSage helpen om de roodheid en de ontstekingen in de huid te kalmeren van binnenuit.

Boek vandaag nog een kennismakingsbehandeling van € 67,50 voor € 49,50