Tijdelijk niet beschikbaar

Cellergy-behandeling

Wil je er gezond, jonger maar ook natuurlijk uit blijven zien?
Geef je huid energie en een natuurlijke lift met Bio Skin Light Behandelingen.

Bij Dorette salon de beauté behandelen wij o.a. met een uniek natuurlijk genezend licht, wat een rem op de huidveroudering zet. Bio Skin Light geeft een natuurlijke en biologische huidverbetering met een direct zichtbaar resultaat. Nog nooit was anti-agen zo gemakkelijk. Bij het ouder worden krijgt de huid minder energie. De huidconditie neemt af en rimpels, fijne lijntjes, huidverslapping worden zichtbaar. Voor een duurzame, jonge en gezonde huid is een Bio SkinLight behandeling ideaal en zeer geschikt voor huidverbetering/ verjonging.

De combinatie van Photonlaser en/of Collageen Boosterbehandelingen zorgt niet alleen voor het inlopen van de door de jaren heen opgelopen achterstand van de huid, maar zet tegelijkertijd een enorme rem op de natuurlijke snelheid van verouderen. Je huid hervindt een nieuwe balans. Het voordeel van deze behandelingen is, dat je op een hele natuurlijke manier, zonder dat je je natuurlijke uitstraling verliest daadwerkelijk aan het verjongen bent.

Collageen Booster

De basis van alle huidverbetering is optimale cellulaire energie. Het speciale Collageen Booster licht (combinatie van specifiek infrarood- en roodlicht ) stimuleert de cellen die verantwoordelijk zijn voor huidherstel en huidverjonging. De cellulaire energie in de huid wordt enorm verhoogt en versnelt de natuurlijke collageen- en elastineaanmaak in onze huid. Tegelijkertijd vertraag je het verouderingsproces. De Booster geeft dus extra energie aan de huidcellen, zodat alle huidfuncties weer optimaal gaan functioneren. Er vindt een natuurlijke huidverjonging plaats, rimpels vervagen en de huid wordt weer vitaal en stralend op een veilige aangename manier.

 

 • Kennismakingsbehandeling
  39,5
 • Collageen Boosterbehandeling
  45
 • Gecombineerd met een behandeling
  30
 • Een serie van 5 behandelingen voor meer energie in 4 weken
  175
[/vc_column]
[/vc_row]

Photonlaser

Natuurlijke en biologische huidverjonging met direct zichtbaar resultaat.
Bij het ouder worden krijgt de huid minder energie. De huidconditie neemt af en rimpels, fijne lijntjes, huidverslapping worden zichtbaar. Voor een duurzame, jongere en gezonde huid is een kuur met de Photonlaser  ideaal en zeer geschikt voor huidverbetering en huidverjonging.

De grootste oorzaak van huidveroudering is verlies van elasticiteit in de huid. Net zoals de huid verouderen de spieren evengoed met als gevolg huidverslapping.
De Photonlaser kan een diepte bereiken tot op het botweefsel. Alle lagen van de huid en de spieren worden geactiveerd en voorzien van energie. Als bijvoorbeeld de wangspier energie verliest en inzakt, zakt de huid ook mee. Verslapping van de kaakcontouren en de zogenaamde hamster wangetjes zijn daarom ook veel voorkomende tekenen van ouderdom.

Een behandeling voor de huid alleen niet toereikend. Pas als ook de spier zijn vorm weer terug heeft, lift je huid mee en verstrakken automatisch de contouren. Dat effect kan bereikt worden met de PhotonLaser en tegelijkertijd geef je de huid precies die energie die de cellen nodig hebben, zonder schade. Je huid zal direct weldadig opleven door dit gezonde en genezende licht.

De combinatie van Photonlaser en/of Collageen Boosterbehandelingen zorgt niet alleen voor het inlopen van de door de jaren heen opgelopen achterstand van de huid, maar zet tegelijkertijd een enorme rem op de natuurlijke snelheid van verouderen. Je huid hervindt een nieuwe balans.
Het voordeel van deze behandelingen is, dat je op een hele natuurlijke manier, zonder dat je je natuurlijke uitstraling verliest daadwerkelijk aan het verjongen bent.

Er zijn diverse mogelijkheden om aan huidverjonging te doen
Heb je zichtbare huidverslapping en wil je er iets aan gaan doen met bijvoorbeeld de Exilis Protégé Elite, dan is het aan te raden eerst een kuur met de photonlaser te doen, dan zie je al een duidelijke natuurlijke lift en zal het resultaat van de Exilis Protégé verbluffend zijn.

 

Boek een Anti-aging kennismakingsbehandeling online www.dorette.info en vermeldt bij de opmerkingen, dat het om de Photonlaser gaat .

 • Kennismakingsbehandeling
  € 75
 • met Collageenboosterbehandeling
  € 99
 • met behandeling met Ikari huidscan
  € 99
 • met behandeling met LavieSage huidscan
  € 99
 • met collageenboosterbehandeling 5x
  € 450