Tijdelijk niet beschikbaar

Je huid en kaaklijn verstrakken met een weldadige biologische natuurlijke behandeling? 
Geef Dorette een half uur en je huid ziet er 2 jaar jonger uit !

 

Wist je dat men huidverslapping erger vindt dan rimpels?

Bij Dorette kunnen we op een natuurlijke manier aan je huidverslapping werken. Het kan ècht  met onze elastinebehandeling, de Elastin Infusion Therapy. Na deze behandeling is je huid mooi doorbloed, goed gevoed en ziet er jeugdiger en strakker uit.

Zoals collageen de huid haar stevigheid geeft, geeft elastine de huid flexibiliteit, het vermogen om terug te schieten op haar plek, nadat het is ingedrukt of is uitgerekt. Elastine is als de ‘stretch’ in je pantalon; het zorgt ervoor dat je huid mooi om de contouren van lichaam heen past. Na ongeveer ons 25e levensjaar beginnen we elastine te verliezen. Het is slechts een kwestie van tijd voordat dit bij een ieder zichtbaar wordt.

Nu is er Dermalastyl-β, een dagcrème voor thuisgebruik om elastine te herplaatsen in de huid met als doel de natuurlijke flexibiliteit van de huid te herstellen.

Het goede nieuws is dat hier ook een weldadige puur natuurlijke salonbehandeling van is;
de Elastin Infusion Therapy”. Met deze unieke techniek herstel je 2 jaar elastineverlies. Dit is een weldadige puur natuur salonbehandeling, waarbij enorme hoge doseringen Tropo-elastine d.m.v. een 2 fasemasker wordt ingesluisd. Tropo-elastine wordt makkelijk door de huid opgenomen, doordat het uit een biologische bron is voortgekomen, integreert verder in de huid en verankert zich met het reeds bestaande elastine, waardoor de elastinevezels weer groeien en verstevigen. Na de elastine behandeling geven we de huid nog extra energie met de Collageen Booster, zodat we je huid ook zelf aan het werk zetten. Je huid voelt stevig aan, heeft haar veerkracht terug, rimpels zijn vervaagd, de huid wordt voller en jonger en je ziet een duidelijke natuurlijke lift.
Dit is al zichtbaar in slechts één enkele behandeling!
Wie wil dat nu niet!

Daarbij komt, dat de behandelingen zeer betaalbaar zijn en met een spectaculair effect. Voor een langdurig resultaat is een kuur zeer effectief. Er zijn 4 tot 6 behandelingen nodig om je jeugdig uiterlijk te hervinden, ondersteund door de dagcrème Dermalastyl-β voor thuis.

Dorette maakt je huid 10 jaar jonger!
6 Elastinebehandelingen om de 4 weken plaatst 10 jaar elastineverlies terug.
Voor de jongere huid zijn 4 behandelingen genoeg.

Kuur  voor de rijpere huid:
Dit voordeelpakket heeft een waarde van € 625 en houdt in:
6 Elastine behandelingen voor hals en gezicht met de Collageen Booster om de vier weken
Het unieke Dermalastyl-βX serum t.w.v. € 175 voor thuis
Aanbetaling € 175 en dan 5 behandelingen van € 75
Je betaalt slechts € 550
Je voordeel is € 75


Kuur voor de jongere huid:

Dit voordeelpakket heeft een waarde van € 475 en houdt in:
4 Elastine behandelingen voor hals en gezicht met de Collageen Booster om de vier weken
Het unieke Dermalastyl-βX serum t.w.v. € 175 voor thuis
Aanbetaling € 175 en dan 3 behandelingen van € 75

 

Je betaalt slechts € 400 
Je voordeel is € 75