Tijdelijk niet beschikbaar

Beachproof &… Beautiful

Zomer of winter, het is altijd een goed moment om iets te doen aan ongewenste haargroei.
Waxen wordt steeds populairder en ook mannen zijn er dol op. Maak daarom een afspraak voor een unieke “Waxing Experience” bij Dorette met Lycon wax, de crème de la crème onder de waxen, geschikt voor ieder huid- en haartype.

Wil je ook 3 tot 4 weken een superzachte, haarloze huid?
De waxexperts van Dorette zijn zeer ervaren in onder meer de Brazilian Wax. Voor je het weet staat je tevreden en glad weer buiten. De waxbehandelingen zijn nagenoeg pijnloos.
Bij  sommige behandelingen, zoals een Brazilian is het even de tanden op elkaar, maar hierbij is het belangrijk dat we ervaring hebben. We stellen je op je gemak en waxen snel en efficiënt. Ben je toch bang dat het pijn gaat doen, neem dan 1 uur van tevoren een paracetamol in.

Lycon wax, pure luxe voor een superzachte gladde huid.

Lycon waxing bestaat uit het professioneel waxen van o.a. de bikinilijn (‘Brazilian’), armen, benen, borst , rug en oksels en aansluitend het optimaal verzorgen met de LYCON SPA producten.
Met Lycon kunnen ongewenste haartjes bij o.a. bikinilijn en oksels reeds vanaf een haarlengte van 1 mm worden verwijderd, zonder een rode of geprikkelde huid. Het haar blijft weken lang weg en de huid voelt perfect glad en schoon aan, zonder stoppels, jeuk of ingegroeide haren.

Een wax afspraak maken kan vaak nog dezelfde dag!